• BLUM KIVETŐPÁNT, VEZETŐSÍN ÉS FIÓKRENDSZEREK

    A majd 70 éves múlttal rendelkező Blum cégcsoport alapítója, Julius Blum,valószínűleg sosem gondolta , hogy a világ egyik vezető bútorvasalat gyártójaként fogják emlegetni. Első termékük a patkó sarokvas volt. 1958-ban került piacra az ANUBA nevű zsanér családjuk, amelyet bútorokba, ajtókhoz és ablakokhoz fejlesztettek. Majd a dinamikusan fejlődő  piac számára kifejlesztették, és gyártani kezdték a különböző kivetőpántokat, fiókcsúszókat, és felnyílórendszereket is. A vállalat folyamatos innovációjának köszönhetően,termékeik mára a modern bútorok elengedhetetlen tartozékai.

    A Blum az új termékek kifejlesztésére és a meglévők továbbfejlesztése érdekében folyamatosan nyomon követi hogy milyen folyamatok zajlanak a konyhákban világszerte. Az innen nyert információkat használják fel a termék és gyártás fejlesztéshez.

    A minőséget különösen fontos tartják termékeik gyártásában. A gyártó szerszámokat és a gyártási rendszereiket szigorú vizsgálati követelményeken keresztül ellenőrzik. A magas minőségű végtermékek gyártása érdekében a fejlesztési szakasztól a gyártásig minden folyamatot a lehető legszigorúbban tesztelnek.

    A Blum minőségirányítási rendszere ISO 9001 tanúsítványt kapott, ami azt jelenti, hogy ügyfeleik minden Blum termékben ugyanazt a magas minőséget várhatják el. A Blum zsanérrendszerek és fiókrendszerek megfelelnek és túl is teljesítik az iparági tesztekben támasztott követelményeket.

    Az ügyfelek elégedettsége és a folyamatos fejlesztés menedzsment filozófiájuk vezérelvei.