• BEÉPÍTHETŐ SZEMETESEK, SZELEKTÍV ÉS SZABADON ÁLLÓ SZEMETESEK, HÁZTARTÁSI ÉS IPARI LÉTRÁK, ÁLLVÁNYOK

  HAILO – Elbűvölő szenvedély

  A céget Rudolf Loh gépészmérnök alapította 1947-ben. A cég központja mind a mai napig a Haiger nevű német településen található. A cég nevét a tulajdonos és a település neveinek összevonásával alakították ki. (Haiger/Loh)

  A cég megalakulása óta arra törekszik, hogy könnyebbé tegye a munkás hétköznapokat a kereskedelemben, az ipar számos területén, akár az otthon “barkácsoló” ezermesterek számára. Mint az egyik piacvezető gyártó -létrarendszerek, fellépők és hulladék gyűjtők – az innovatív termékek széles skáláját tervezik, fejlesztik és dobják piacra, amelyekkel kijelölik a követendő irányt mások számára. Szabványt jelentenek a jövőben.

  A Hailo folyamatos lendületet ad a piacnak, előremutató termékfejlesztéseknek köszönhetően. Napjainkban a gyár termékeit több mint 60 országban értékesítik.

  A Hailo védjegye a piros pont

  A piros a magabiztosság színe. A védjegy a legmagasabb minőséget, és biztonságot fejezi ki, valami olyat, amiben a felhasználók maradéktalanul megbízhatnak. Ez az érzés persze nem “keletkezik” magától, hanem a 70 év alatt összegyűjtött tapasztalat, a DIN EN ISO 90001:2015 számú szabvány alapján működő minőségbiztosítási rendszer és a vevők szükségleteire fordított figyelem alapján fejlesztett termékek adják az  alapját. A magas minőség biztosítása érdekében, minden fellépő és létra féleség tervezése és gyártása is Németországban történik.

  2004-ben a Hailo bekerült a német nyelvű országok területén az “Évszázad márkái” közé. Csak olyan cégek kerülhetnek ebbe az illusztris társaságba, amelyek döntő hatást gyakorolnak egy adott termék ágazatra.

  Három fő üzletágat működtetnek:

  1.  Hailo Home&Business: Összecsukható létrák, fellépők, állványok, és hasonló termékek házon belüli és kerti használatra. Szabadon álló hulladékgyűjtők, hamutartók, újrahasznosító gyűjtők konyhákba és fürdőszobákba.

  2.  Hailo Built-in Technology: Szelektív hulladékgyűjtők, és különböző tároló és rendszerező ( mosókonyhai megoldások ) termékcsoportok bútorépítők részére.

  3.  Hailo Professional: Speciális létrák ipari és kereskedelmi célokra. Mászó és esésvédelmi rendszerek magasban végzett munkák biztosítása céljából.

  A Hailo termékei könnyen beszerelhetők amit erős vizuális szervizzel támogatnak. Minden termék részletes, jól illusztrált beépítési segédlettel kerül leszállításra. Minden termék beépítési segédlete letölthető PDF formátumban a gyártó weboldaláról is. Beépítési videók érhetők el a Hailo Built-in Technology weboldalon, vagy a gyártó YouTube csatornáján keresztül is. A kisfilmek segítségével minden a beépítéshez szükséges mozzanatot lépésről lépésre nyomon lehet követni.