• KONNEKTOROK, ELEKTROMOS MEGOLDÁSOK OTTHONRA,IRODÁBA,HOTELEKBE

  BACHMANN – “Energiát adunk az életnek”

  A BACHMANN évtizedek óta az elektronikai ágazat egyik piacvezetője.

  A sváb gyökerekkel rendelkező céget több mint 70 évvel ezelőtt, 1947-ben alapították. Ma egy globálisan aktív,  a tulajdonos (Bachmann család) által irányított vállalatcsoport, amely az elektrotechnikai iparban működik. A stuttgarti székhelyű BACHMANN csoport innovatív elektromos alkatrészeket és rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz. A németországi, romániai és kínai termelési és fejlesztési központjaik által kínált szakértelem mellett a BACHMANN világszerte mintegy 30 értékesítési irodát és partnervállalatot működtet.

  A hosszútávú siker biztosítása érdekében az egyik legfontosabb prioritásuk annak biztosítása, hogy a termékeiket, szolgáltatásaikat és a folyamataikat a lehető legpontosabban igazítsák a folyamatosan változó piaci igényekhez, különös tekintettel az innovációra, és a minőségre.

  Céljuk az emberiség életminőségének fejlődéséhez történő hozzájárulás napról napra. A BACHMANN sikerének receptje az emberekben és azok cselekedeteiben rejlik. A gyakornokoktól a vezérigazgatóig, minden üzletágban munkát végző személy – bővebben pedig a partnerekkel, ügyfelekkel és a globális üzlethálózattal együtt – nélkülözhetetlen része az eredményeiknek. A kiváló minőségű termékek portfóliója, az újító ötletek folyamatos felszínre hozása a siker hosszú távú letéteményese. Törekvésük a közös tudás összeadásából  fakadó értékteremtés, amelynek eredménye intelligens és az érzelmekre is hatást gyakorló termékek, és szolgáltatások összessége.

  Mottójuk: “Együtt energiát és jólétet hozunk a magán- és szakmai környezetbe egyaránt ”

Termékeiket a következő felhasználási területekre készítik:

 1. Otthonokba: Stílusos – akár a bútorokba integrálható – csatlakozópaneleket (DESK 2, PIX , KAPSA vagy a TWIST stb.)és klasszikus elosztókat is készítenek (pl.CRAFTSMAN SOCKET OUTLET)
 2. Szállodákba: Funkcionális áramelosztók a modern belsőépítészeti elvárások szerint. Diszkrét, de erős, termékeik a minőséget, a megbízhatóságot képviselik. (VENID, ELEVATOR,PIX)  A BACHMANN termékek az optikai csúcsot jelentik, praktikusak mert sokoldalúak és személyre szabott funkciókkal bírnak.
 3. Irodákba: Funkcionális, stílusos és moduláris elektromos rendszereket, elosztókat és asztali aljzatokat készítenek, melyek képesek megfelelni a változó irodai környezetben végzett munka elvárásainak.  Az áramellátáson túl képesek az adat és média összeköttetés megteremtésére is. (DESK2, DUE)
 4. IT területek: Intelligens energia gazdálkodás a modern feldolgozó központok számára. A mai adatközpontoknak meg kell felelniük a sok- és változatos követelményeknek, nemcsak technikai és jogi szempontból, hanem a vállalati szereplők szempontjából is. A BACHMANN által gyártott rendszerek képesek nagyobb rendelkezésre állást biztosítani alacsonyabb energiafogyasztás mellett egy adatközpontban.