• Miért a Bútor Vonal? – Bemutatkozunk!

  Cégünk 2011.május 11-én alakult azzal a céllal,hogy a gyártók és a végfelhasználók számára elérhetővé tegyük a legjobb minőségű bútorszerelvényeket. Kezdetben olasz és lengyel gyártók termékeit forgalmaztuk,majd 2016-ban a német Hailo céggel kezdtünk el együtt dolgozni. A hulladék gyűjtésben piacvezető gyártóval való közös munka rámutatott arra,hogy a német minőség és a precizitás hosszú távon kitűnő választásnak tűnik,ha megbízható beszállítóvá szeretnénk válni a magyar piacon.

  Ezen irányba folytatva az építkezést, 2017 szeptemberében felvettük a kapcsolatot a Kesseböhmer Holding KG.-val és még ebben az évben elkezdtük a bútorszerelvények gyártói között piacvezető német cég termékeinek forgalmazását. Piaci aktivitásunk eredményeként 2018-ban kizárólagos magyarországi képviseleti joggal ruházták fel a Bútor Vonal Kft-t.

  A fenti két beszállító mellett az osztrák Form Orange által gyártott elit fogantyúkat,a német Bachmann-nál készülő individuális elektromos dugaljzatokat és a szintén osztrák HKT, (konyhatechnikai nagykereskedő) mosogatóit,csaptelepeit és világítás szortimentjét kínáljuk eladásra.

  További világítástechnikai beszállítónk a belga Roelens BV. Jelentős raktárkészletet tartunk fent a legkedveltebb termékekből,így a vevői megrendelések nagy részét 1-2 napos átfutási idővel szállítjuk ki. Egyedi megrendelés esetén gyártói,beszállítói visszaigazolás alapján tudunk teljesíteni. Munkatársaink folyamatos gyártói képzéseken vesznek részt, hogy a felmerülő szakmai kérdésekre a lehető legmagasabb színvonalon és a lehető legrövidebb idő alatt tudjanak minden kedves ügyfelünknek válaszolni.

  Hisszük azt, hogy az általunk eladásra kínált termékek hosszú időn keresztül sok örömet szereznek a felhasználóknak, és a megoldásaink egyszerűbbé teszik a konyhában végzett mindennapos feladatokat. A német termékek forgalmazásának pozitív hatását a bőrünkön érezzük. A “Made in Germany” felirattal készülő termékek minőségével kapcsolatos kifogások száma minimális. Esetlegesen felmerülő reklamációra rövid átfutással és jogszerűség esetén automatikusan cserével reagálunk.

  A Pest megyei Veresegyházon található bemutatótermünkben az általunk forgalmazott termékek jelentős része megtekinthető és kipróbálható. Partner kapcsolatok elmélyítése céljából nyílt napokat szervezünk,amelyre szeretettel várjuk leendő és aktív partnereinket. A hangulatos programok során felmerülő szakmai kérdésekre munkatársaink készséggel válaszolnak Önöknek.

  Raktárunk és bemutatótermünk címe:
  Veresegyház, 2112, Bánki Donát u 3