• PROFESSZIONÁLIS BÚTORVASALATOK A KOMFORTOS KONYHABÚTOR ELENGEDHETETLEN ALKATRÉSZEI

  HAGYOMÁNY és INNOVÁCIÓ 1954 óta. A Kesseböhmer név generációk alatt összeforrt az innovatív megoldásokkal. A tervezés a funkcionalitás és a minőség márkája. A Kesseböhmer családi tulajdonban lévő cégcsoportként éri el sikereit, a menedzsmentet a tulajdonos Oliver Kesseböhmer irányítja.

  Alaptevékenységük a fém megmunkálás, melynek során acél huzalokat, acél lemezeket és acél csöveket használnak a konyhaipari termékek kialakításához. A gyáregységen belül kerül sor a termékek felület kezelésére – galvanizálásra, porszórásra – is. Vevő központú gondolkodásuknak köszönhetően fejlődtek a funkcionális konyhaszekrény szerelvények vezető gyártójává.

  A jól átgondolt és megtervezett termékeik segítik a végfelhasználót abban, hogy az élelmiszereket a  kamra szekrényeikben rendezetten tartsák, és egyetlen pillantással átlássák azok tartalmát. A termékeik sokkal hatékonyabbá teszik a szabad bútor terek és rakodó felületek helykihasználását. Konyhaszekrény értékesítés során ezek az előnyök  teszik eladhatóbbá a bútorokat a hagyományos kivitelekhez képest.

  A Kesseböhmer kamravasalatok beépítése során a bútorgyártó cégek és asztalosok további előnyre tehetnek szert az ultra könnyű összeszerelésnek és az egyszerű állítási lehetőségnek köszönhetően. Egyre több és több bepattintós terméket fejlesztenek és gyártanak, amelyeket szerszámok használata nélkül tudnak összeszerelni a szakemberek. Ennek eredményeként időt, ezáltal pénzt és energiát spórolhatnak meg maguknak, illetve növelhetik az átadott bútor minőségét is.

  A kezdeti ötlet megszületésétől, a késztermék szállításáig a folyamat minden lépése “házon” belül történik, ideértve a termékfejlesztést, a gyártógépek  és szerszámok fejlesztését is. Ennek köszönhetően hamar jutnak el az újító ötlet megszületésétől a sorozatgyártás megkezdéséig.

  A Kesseböhmer cégcsoport a kezdetektől fogva maximálisan elkötelezte magát a magas minőségű és biztonságos termékek előállítása iránt. 

  A kutatás-fejlesztésen dolgozó mérnökök  a legfejlettebb eszközöket, szoftvereket használják a tervezés során. A termékeket pedig a legkorszerűbb gyártási folyamatokon keresztül állítják elő.

  A gyártási során kiemelt hangsúlyt kap a felhasznált anyagok minősége és a gyártási pontosság. Céljuk az, hogy a felhasználók tartós, a termék teljes életciklusa alatt élvezettel használható terméket kapjanak a pénzükért.

  Ennek elérése érdekében minden gyártási tételből mintát vesznek, majd ezeket a termékeket úgynevezett “fáradásos” tartóssági és biztonsági tesztnek vetik alá.  A folyamatos tesztelésnek és a szigorú minőség ellenőrzésnek köszönhetően tartós termékeket sikerül fejleszteniük, amely extra minőséggel párosul.

  A gyártási folyamatok minősítésen esnek át, hitelesítettek. Ezzel szeretnék kifejezésre juttatni azt, hogy minden általuk készített és eladott végtermékben ugyanazt a minőséget várhatják el a felhasználók.

  Elbűvölő funkcionalitás. Lenyűgöző kialakítás. Minőség, amely kijelöli a követendő irányt.

Általános termékjellemzők – segítség a választáshoz

Sokoldalú tálca variációk: klasszikustól a kortársig

Új konyha tervezésekor a vásárlók választását jelentősen befolyásolja, hogy mennyire vonzó a konyhabútor külső és belső megjelenése. A belső és a külső elemek tökéletes harmóniájára kell törekedni, így az összkép  homogén lesz, ahol  a belső szerelvények stílusa tökéletes összhangba kerül a bútor külső stílusjegyeivel. A Kesseböhmer stílusok felhasználásával – ARENA classic, ARENA style és ARENA pure fém tálcák és  fém kosarak – egységes kép kialakítására van lehetőség a magas kamraszekrény vasalatoktól a sarokelemeken át az alsó szekrények vasalatáig bezárólag.

Minden ARENA változat kombinálja a funkcionalitást és az attraktív megjelenést a maximális helykihasználással. A tálcák teljes felülete a tárolást szolgálja, köszönhetően annak, hogy a tálca korlátját annak külső széléhez hegesztik.

Fémkosarak

A Kesseböhmer fémkosarait továbbra is a nagy klasszikusok között tartják számon. Két nagy előnyük ismert: robusztusak és tökéletesen átláthatóak.A gyárban elvégzett dupla galvanizálásnak vagy a porszórásnak köszönhetően olyan felület minőség jön létre, amellyel más gyártó kidolgozási minősége nem tud versenyezni. A tálcák krómozott és por szórt kivitelben készülnek, felületük ellenáll a kopásnak, ezért könnyedén és biztonságosan tisztíthatóak.

ARENA classic

Kesseböhmer Dispensa tálca ARENAplus Classic 400mm Króm-Fehér

ARENA classic kivitel– klasszikus dizájn napjaink konyhabútoraiba. A letisztult forma és a minőségi anyagok értéket adnak az Ön konyhájához.
Csúszásmentes bevonatú bútorlap fenéklapok biztosítják, hogy az elhelyezett tárgyak mindig a helyükön maradjanak. A tálca korlátját a tálca fém szegélyéhez kívülről rögzítik  úgy, hogy a teljes tálca keresztmetszet tárolásra használható legyen.

ARENA style

fém kosrak a Kesseböhmer konyhai szekrényekbe

ARENA style kivitel: Elegáns dizájn és tökéletes kivitelezés, amely több kiállításon is díjat szerzett. A tiszta egyenes vonalak remekül harmonizálnak napjaink konyhabútoraival. A csúszásmentes bútorlap fenéklapok elegáns felületkezelt szegéllyel és hozzá kapcsolódó stílusos négyzet keresztmetszetű korláttal. Az elnyert díjak is bizonyítják a kiemelkedő formatervezést.

Reddot és interzum award – design díjak

RED DOT design award és Interzum Award díjak

ARENA pure

Arena pure kivitel:

Minimalista dizájn, letisztult formavilág jellemzi a legújabb tálcákat. Tökéletesen illeszkedik az ARENA tálcák családjába.  A minimalista trendet követve, biztosítja otthonos konyhájához az impozáns megjelenést.
Az ARENA pure tálcák magassága megegyezik az ARENA style tálcák magasságával, így tökéletes tartást ad a benne tárolt termékeknek. A por szórt alumínium korlát könnyedséget sugároz, ugyanakkor a termék megfelel a Kesseböhmer  magas szintű terhelési tesztjének is.

ARENA plus csúszásmentes bevonat

Isten hozott egy „csendes” konyhában.
A speciális bevonat megakadályozza, hogy az edények, üvegek és élelmiszerek megcsússzanak, zörögjenek, amikor kihúzzuk vagy forgatjuk a szerelvényeket.

Soft STOPP,SoftSTOPPplus& Soft STOPPpro

A legjobb kombináció olyan nagy teljesítményű csillapítási rendszerre, amellyel magas építésű kamraszekrényeket kívánunk mozgatni.
A SoftSTOPP harmonizálja a mozgás szekvenciát és csillapított csukódást biztosít.

eTOUCH

Sosem volt még ennyire egyszerű  kinyitni egy tároló szekrényt. Az elektromos eTOUCH rendszerek könnyebbé teszik a konyhai munkát nap, mint nap. Egy lágy nyomás – kézzel, könyökkel vagy térddel – bárhol a front panelen és a szekrény teljesen automatikusan kinyílik. Bármilyen tároló egységben- a magas kamraszekrényektől a toronyszekrényekig – az eTOUCH harmonikusan működik együtt a Kesseböhmer kihúzható és lift rendszereivel.

Synchromatic

A tökéletes zárás garanciája. Az innovatív szinkronizáló rendszer biztosítja azt, hogy a csúszó elemek a nyitások számától és a nyitás mélységétől függetlenül automatikusan beálljanak az alaphelyzetbe.

ClickFixx

Gyors és könnyű szerelés. A rendszer minden konyhai tároló rendszer szerelési idejét jelentősen lerövidíti és egyidejűleg magas minőségű illeszkedést is garantál. A front panel és a hordozó keret összekötése gyors és nem kell hozzá szerszámot használni. A front beállításához is csak egyetlen csavarhúzóra van szükség.