Hírek

Interzum 2019 Köln – Egy kiállítás margójára

Interzum 2019 Köln – Egy kiállítás margójára

„Driving the Future” – Irányítsd a jövőt! Ezzel a szlogennel jelentkezett a Kesseböhmer 2019-ben megrendezett Interzum kiállításon. A jövő, amely most kezdődik nem tömegtermékeket, hanem átgondolt, újító termékfejlesztéssel tervezett az érzékekre is ható produktumokat vár el. Ezt szem előtt tartva a Kesseböhmer áttervezte az alaptermék portfóliót, nagy hangsúlyt fektetve a költséghatékonyságra. Ezt a trendet követik az összes jövőbeli fejlesztése kapcsán is. A termékekre kettős kihívás vár: ki kell elégíteni a felhasználók által támasztott elvárásokat és megfizethetőknek is kell maradniuk. Éppúgy érvényes ez az alsó és felső szekrényekbe készített szerelvényekre, mint a fiók rendszerezőkre és a nyitott terek esztétikus tároló rendszereire is.

FREEspace: az „igazi” design kiemeli a Kesseböhmer legkisebb erőhordozóját a felnyíló szettek közül. Elegáns dizájn és erőtől duzzadó megjelenés, amely tulajdonságokkal megkülönbözteti magát a sztenderd versenytársaktól, és amely magasra teszi a mércét a praktikusság, a komfort és a kevés helyigény vonatkozásában.

A Kesseböhmer tradicionálisan elkötelezett az optimalizált tároló helyek hasznosítására és a könnyű hozzáférés fenntartására. Az urbanizáció növekedésével párhuzamosan egyre több kis alapterületű lakás jelenik meg az ingatlan piacon. Jelentősen megnőtt az igény az okos térkihasználásra, a kifinomult formákra és a felhasználó barát termékekre.

Az urbanizált okos konyha modellel nem csak az életet és a munkát igyekeznek kényelmesebbé tenni, hanem a hang vezérelt rendszerrel a digitális trendet is becsempészik a mindennapjainkba. Az okos otthon részeként a konyha szerelvényei (hűtő, kamraszekrény vasalatok) hangvezérléssel különböző lépésekben működésbe hozhatók.

https://www.youtube.com/watch?v=XVkhDRzS7jg

2020-06-29 20:20:25
<