Hírek

DISPENSA Junior SLIM: Keskeny alap szerelvény a modern élettér kialakításához

D.J. SLIM: Forradalmi újdonság az alsó kamraszekrény szerelvények világában!

Az eddigi eltérő méretű Junior III. vasalatokat egyetlen szerelvénnyel ki tudjuk váltani, ha 150-400 mm szélességű kamraszekrénybe keresünk megoldást. A szekrényben rendelkezésre álló belső teret optimálisabban lehet kihasználni a DISPENSA család legújabb tagjának beépítésével. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy az alap modellhez képest megváltoztatták a rögzítési pontokat. Egy-egy alsó és felső rögzítési ponttal tervezték, így a vasalat csak az alsó csúszó szélességének megfelelő helyet igényel a térből. Az új rögzítési pontoknak köszönhetően a szerelvény sokkal keskenyebb lett elődjénél. Kiemelkedő stabilitását a központosan vezetett és rögzített szerelvény adja.

A DISPENSA Junior SLIM a kis terek „mestere”. 150-400 mm mérettartományban nyújt kiváló hozzáférhetőséget és átláthatóságot a benne tárolt dolgokhoz ez a modern megjelenésű szerelvény. Az egyedi megjelenés prioritás, már a legkeskenyebb egységek esetében is. A DISPENSA junior SLIM szerelvény remekül kombinálható az összes többi DISPENSA vasalatokhoz gyártott tálcákkal. A 2 alaptálca egyikét felcserélhetjük a szerelvénybe passzoló DISPENSA Youboxx szettek valamelyikével, így a felhasználó igényeinek megfelelő legoptimálisabb kombinációt tudjuk kialakítani.

Az alap szerelvény szett a keret beépítéshez szükséges összes elemet tartalmazza. Abban az esetben, ha 150 mm széles szekrénybe szereljük, szükségünk van a külön rendelendő frontrögzítőre is. Ugyanez a helyzet, ha keretszerkezetes front mögé kerül a szerelvény. Ebben az esetben szükséges rendelni 300 vagy 400 mm szélességű szekrényhez passzoló frontrögzítőt is.

DISPENSA Junior SLIM

2020-07-01 20:20:25
<