Hírek

HKT látogatás 2020

Ausztria legnagyobb háztartási és konyhatechnikai kereskedésének központjában jártunk bemutatkozó látogatáson és tréningen.  Németországi telephelyükkel közösen a tavalyi évben több mint 40 millió € forgalmat lebonyolító cég erős partnerünk lehet a továbbfejlődésünkben. Olyan beszállítót kerestünk, amelynek portfóliójában megtalálhatók azok a termékek, amelyek eddig nem szerepeltek kínálatunkban.

Már a tavalyi évben megkezdtük a népszerű – bemarás nélkül felszerelhető – LED világítások forgalmazását, amelyeket az idei évben a mosogató tálcák, csaptelepek, indukciós főzőlapok és szagelszívók illetve ezek kiegészítőivel bővítünk tovább.

Kínálatukban megtalálhatóak a saját márkás termékeken túl,  jó nevű európai gyártók termékpalettájának jelentős része. A saját márkás csaptelepeket, mosogató tálcákat és főzőlapokat német gyártók készítik részükre.

Széles választékukból mindenki megtalálja az igénye szerinti árfekvést, kivitelt, anyagminőséget, és dizájnt is.

A HKT egyik fontos beszállító partnere a Schock ,amely 20 éve nemzetközileg is vezető gyártója az általa kifejlesztett gránit mosogatónak.

A cég saját márkájú termékeinek gyártásán felül, néhány más vezető konyhabútor és nemesacél mosogató gyártó cégnek is készít termékeket. Anyag tulajdonságok A Schock mosogatótálak a gránit legkeményebb alkotóelemét, kvarcot tartalmaznak 80%-ban. Ezeket hívjuk egyszerűen gránit mosogatónak. Az elmúlt 12 év folyamán a Schock által fejlesztett és szabadalmazott gránitmosogatók világhírnévre tettek szert, a világ első számú termékei között jegyzik. Évente több mint egymillió darabot adnak el belőle világszerte. A Schock a gránit mosogatókhoz egy magas minőségű akrilt használ, melynek köszönhetően ellenáll a repedéseknek és a szennyeződéseknek, így garantálva a mosogatók hosszú élettartamát. A Schock jelenleg három saját fejlesztésű anyag fajtából dolgozik, és több mint 40 különböző formájú mosogatót gyárt. Ez tükrözi a vállalat vezető pozícióját és kimagasló teljesítményét, mivel ez egyedülálló ezen a szakterületen. A Schock kifejezetten a modern konyhák követelményeinek megfelelően fejlesztette ki a mosogatók anyagát, hogy azok bármilyen elváltozás nélkül ellenálljanak a mindennapos használatnak. Rendkívül ellenállóak és könnyen tisztíthatóak, sem a vörösbor vagy kávé, sem az edények nem hagynak nyomot a felületén.

CRISTALITE – a klasszikusnak mondható gránitmosogató alapanyag. Könnyen tisztítható, sérülésálló, valamint felülete antibakteriális formulával kezelt, ez a Pro-Clean formula megakadályozza a baktériumok elszaporodását a mosogató felszínén.

CRISTADUR – a prémium kategória. Különösen sima, rendkívül karcálló, selyemfényű a felülete, könnyebben tisztítható a hagyományos gránitnál az úgynevezett NanoClean-Effect hatásnak köszönhetően. A NanoClean-Effect az anyag pórusmentességét jelenti, mely megakadályozza a szennyeződések megtapadását, valamint teljes anyag mélységében ezüst ionokat tartalmaz, ami 95%-kal csökkenti a baktériumok elterjedését. Így teszi tisztábbá és biztonságosabbá a konyhában való tevékenykedést.

CRISTASTONE – természetes kő hatású anyag, mely rendelkezik a gránit mosogatók minden elõnyös tulajdonságával, könnyen tisztítható, sérülésálló. Anyag összetétele a hagyományos gránit mosogatókéval megegyező, csak a gránitszemcsék mérete nagyobb a felhasználáskor. A technológia különlegesen szép természetes hatást eredményez. A Schock magas mércét állít termékei használhatóságának, minden Schock mosogatót hosszú élettartamúra készítenek, a környezetre ártalmatlan anyagokból. A mosogatókat kizárólag Németországban gyártják rendkívül magas minőségi előírásoknak megfelelően, betartva a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat. A folyamatos befektetés és a legkorszerűbb gyártási technológiáknak köszönhetően energia hatékony a működésük, így őrizve meg a jövő számára az élhető környezetet.

Higiénia:

NanoClean-Effect A mosogatónál előkészített étel vagy az ott használt edény meglehetősen nagy baktériumforrás. A Schock Antibac egy egyedülálló higiéniás rendszer. Természetes ezüst ionokkal nyújt teljes körű védelmet a baktériumokkal szemben, úgy hogy 95%-kal csökkenti a baktérium elterjedésének kockázatát.

A prémium kategóriás CRISTADUR anyagminőség a NanoClean-Effect szerkezetének köszönhetően rendkívül jól ellenáll minden külső hatásnak, így gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy bármilyen baktérium vagy szennyeződés megtapadjon az anyag felületén. Az mosogató anyagrészecskéi között olyan kicsi a rés, hogy a szennyeződés molekuláknak esélyük sincs arra, hogy megtapadjanak a felszínen.

2020-08-14 20:20:25
<